Statistik

Kassaskåpssäker kunskap

Eldros medarbetare har tillsammans genom åren gjort över 100.000 säkra affärer och har tiotusentals nöjda kunder.

Vi finns med dig hela vägen och guidar dig så att ditt byte och din affär med oss ska ske så tryggt och säkert som möjligt. För det finns verkligen många fällor inom digital handel. Väldigt många.

Bedrägerier har blivit ett mer utbrett problem – och i ett allt mer digitalt samhälle så flyttar sig bedragarna allt mer ut på internet. Faktum är att på bara tio år så har bedrägerierna ökat med nästan 30 procent. Och då pratar vi bara de anmälda brotten. Mörkertalet är gigantiskt stort.

Många skäms eller vågar inte anmäla. Det är helt enkelt för pinsamt att anmäla att man låtit sig luras på sin kniv eller sin AWP.

Genom vår långa erfarenhet har vi genuin kunskap om hur man undviker att bli blåst på sina skins. Vi på Eldros håller oss också ständigt uppdaterade gällande nya bedrägerimetoder som dyker upp som har som enda mål att stjäla dina digitala, värdefulla tillgångar.

Innan du gör ett byte med oss så går dubbelkollar vi alltid att du har rätt inställningar på ditt steamkonto och att ditt byte med oss kan genomföras på ett säkert sätt.

Har du koll på att din API-nyckel inte är kapad? Är du verkligen helt säker på att du inte råkat logga in på någon av de hundratals scamsidor som finns?

Eldros har kassaskåpssäker kunskap när det gäller att handla med skins och guidar dig hela vägen till en trygg och säker affär som alltid slutar med att dina pengar sitter säkert på ditt konto.

Snabb och säker försäljning av skins.
Eldros Trades AB (org.nr 559337-7327)
Helsingborg, 252 75
Närlundavägen 12G
info@eldrostrades.se
© 2023 Eldros Trades AB. All rights reserved.
Eldros Trades AB är inte på något sätt eller vis knutet till VALVE eller deras dotterbolag.