Urban CS:GO

Vi är specialiserade på inköp av skins

Eldros är en ledande aktör på marknaden gällande handel med virtuella varor på nätet.

Vi är specialiserade på inköp av spel-skins inom populära datorspel som CS:GO (Counter-Strike), Dota 2, TF2 (Team Fortress) och Rust.

Våra kunder får alltid en trygg och säker försäljning där vi finns med hela vägen fram till dess att pengarna finns på kontot.

Priserna sätts fortlöpande efter dagliga analyser gällande hur marknaden för stunden ser ut för just ditt specifika skin, så du kan alltid räkna med att du får ett bra erbjudande av oss.

Vi på Eldros är mycket stolta över vår effektiva och snabba service där vi alltid har dig som kund i fokus och vi kan utan att tveka slå oss lite för bröstet och säga att vår kundsupport och personliga service är i absolut världsklass.

Detta är också en service som vi ständigt arbetar med att utveckla - allt för att kunna fortsätta vara den ledande aktören inom vårt område på marknaden. Vår strävan är alltid att det ska vara enkelt och smidigt att göra en affär med oss.

Vår service möjliggör kort och gott en 100% säker och trygg affär för just dig som kund när du beslutat dig för att sälja dina skins.

En stor del av vår framgång är baserat på våra kunders positiva upplevelser efter att ha valt oss som handelspartner. Vår målsättning är alltid också att du som kund ska bli en återkommande kund - Därför lovar vi att vi kommer göra vårt yttersta för dig som kund.

Välkommen till oss på Eldros - vi kan skins!

Är du redo?

Börja trada ↓

Snabb och säker försäljning av skins.
Eldros Trades AB (org.nr 559337-7327)
Helsingborg, 252 75
Närlundavägen 12G
info@eldrostrades.se
© 2023 Eldros Trades AB. All rights reserved.
Eldros Trades AB är inte på något sätt eller vis knutet till VALVE eller deras dotterbolag.